Támogatott rendszerek

Akkreditált regisztrátor

WordPress

A WordPress egy modern publikációs platform, amely az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A WordPress egyszerre ingyenes és szabadon felhasználható.

Egyszerűbben, a WordPress arra való, hogy publikálj, és nem arra, hogy harcolj vele.

http://hu.wordpress.org

Joomla!

A Joomla! egy ingyenes tartalomkezelő rendszer, mellyel profi színvonalú weblapot építhetsz. Mivel könnyen elsajátítható a használata, nemcsak magánfelhasználók, hanem cégek, vállalkozások is gyakran a Joomlát választják itthon és világszerte egyaránt.

http://www.joomla.org.hu

Zend Framework

A Zend Framework nyílt forráskódú, objektum orientált web-alkalmazás keretrendszer PHP 5-höz. A Zend Framework-t gyakran nevezik ‘komponens könyvtár’-nak, mert rengeteg komponense van, melyet többé-kevésbé önállóan is lehet használni. De a Zend Framework mindemellett egy fejlett “Model-View-Controller (MVC)” implementációt nyújt, mely segít létrehozni az alap struktúráját a Zend Framework alkalmazásodnak.

http://framework.zend.com

Drupal

A Drupal 2001. január tizenötödikén kezdte meg nyílt működését, amikor Dries Buytaert publikálta első verzióját az interneten. A rendszer azóta nagyon sokat fejlődött, és széles körben használt tartalomkezelővé vált.

http://drupal.hu

Symfony

A Symfony egy teljeskörű keretrendszer, kohéziós osztályok könyvtára PHP-ben.

Arhitektúrát, komponenseket és eszközöket nyújt a fejlesztőknek, hogy gyorsabban elkészíthessék a komplex web-alkalmazásokat. A Symfony-t választva hamarabb elkészítheted, kiadhatod az alkalmazásaidat, probléma nélkül üzemeltetheted és skálázhatod őket, valamint karbantarthatod meglepetések nélkül.

A Symfony tapasztalaton alapszik. Nem találja fel újra a kereket: a web-fejlesztés legjobb technikáinak a legtöbbjét használja és integrálja néhány nagyszerű harmadik-fél számára is elérhető könyvtárba.

http://www.symfony-project.org

Magento

A Magento egy e-kereskedelmi szoftver platform a növekedéshez, amely ígéretet tesz az ipar forradalmasítására. A moduláris arhitektúrája és példátlan rugalmassága lehetővé teszi az üzletednek, hogy a továbbiakban ne legyen korlátova az e-kereskedelmi platformod által. A Magento a totális felügyelet.

http://www.magentocommerce.com

osCommerce

Az osCommerce egy népszerű, nyílt forráskódú, e-kereskedelmi, web-áruház megoldás, mely mögött egy elszánt, erős, és egyre növekvő közösség áll. Az osCommerce a GNU General Public License alatt van kiadva.

http://www.oscommerce.com

Zen Cart

A Zen Cart™ igazán az e-kereskedelem művészete; ingyenes, felhasználó barát, nyílt forráskódú, vásárlást elősegítő/támogató szoftver. Ezt az e-kereskedelmi weboldal-design programot hasonló gondolkodású üzlettulajdonosok, programozók, designerek és tanácsadók csoportja fejleszti, akik úgy gondolják, hogy az e-kereskedelmi webdesignt másképpen lehetne és kellene elkészíteni.

http://www.zen-cart.com

SugarCRM

Cukor Customer Relation Management Rendszer

http://www.sugarcrm.com

Találkozz velünk

4025 Debrecen, Pásti u. 2.

Hívj minket

+36 52 541 346; +36 20 335 1162
Fax: +36 52 998 452
Írj nekünk  info@web-server.hu


facebook